HUISREGELS & ALGEMENE VOORWAARDEN 


 

HUISREGELS:


11.08.2020: vernieuwde update in huisregels ivm COVID-19 (Corona) maatregelen tbv extra hygiëne en gezondheidsprotocol.
Regels vanuit RIVM ism Brancheorganisatie voor sportscholen - protocol Verantwoord Sporten:


Wij vragen onze leden, sporters (evt. ouders/verzorgers) en team(medewerkers) de richtlijnen uit dit protocol strak op te volgen in het belang van de volksgezondheid.

Wij zijn (na besluit van ons kabinet) per 1 juli 2020 (binnen) weer heropenend. Kernpunt hierin is dat de veiligheid en gezondheid van iedere deelnemende sporter en trainer gewaarborgd moet zijn en dat lukt!
Social distancing vormt hierin de basis: zorgen voor een veilige afstand van ten minste 1,5 meter en zorgen dat er geen fysiek contact plaatsvindt. Daarnaast worden aanvullende hygiënemaatregelen getroffen en wordt de bezoekersstroom strak gereguleerd (alleen toegang NA reservering). Algemene richtlijnen hierin (geldt voor trainers, leden, medewerkers):

! gezond verstand gebruiken staat voorop !

  • Sporters boven 70 jaar en uit overige risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij bij binnen fitness of in de binnen groepslessen zich kunnen en willen begeven. Raadpleeg desnoods de huisarts bij twijfel. Neem geen risico! (Bij mooi weer blijven wij ook buitenlessen aanbieden. zie onze agenda via de interne leden inlog).

 

  • Voorafgaand aan uw bezoek, dient een reservering te worden gedaan (online) én dienen 1x COVID-19 gezondheidsvragen te worden beantwoord. Verandert na reservering uw situatie en zijn er plots toch wat klachten, Blijf dan thuis en annuleer uw reservering!

 

  • Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts en/of Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.

 

  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19). (Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, wordt je geacht thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD).

 

  • Blijf ook thuis als je het coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) minimaal zeven dagen na de uitslag van de test en Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.

 

  • Gezond en Fit? Kom dan lekker sporten. Ga voordat je vertrekt, thuis naar het toilet en was uw handen goed. Ook binnen onze sportclub is er desinfectie-gel bij de entree en mogelijkheden tussentijds handen te wassen.

 

 

Protocol BINNEN sporten:

Het vernieuwde protocol (is te downloaden via: https://www.nlactief.nl/actueel/definitief-protocol-verantwoord-sporten-fitness/) is gebaseerd op de informatie die beschikbaar was tot de datum van het publiceren van dit protocol. Aan de juistheid en updates van deze informatie en aan eventuele gevolgen nav opvolgen van dit sportprotocol voor LEDEN van S@S, kunnen geen rechten worden ontleend. S@S kan nimmer verantwoordelijk worden gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld, noch onze medewerkers.
Leden komen sporten op EIGEN VERANTWOORDING!
Wij blijven u informeren over de relevante wijzigingen binnen de COVID crisis periode.


ALGEMEEN:
Als branche weten wij dat als geen ander: wij zetten ons iedere dag in om mensen in Nederland te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl en een fitter en vitaler leven. En juist in deze COVID-tijd is dat heel belangrijk: mensen hebben vitaliteit en weerstand nodig om zo gezond mogelijk door deze crisis te komen. Daarom is het wenselijk dat mensen snel weer zo goed mogelijk kunnen werken aan hun fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit. Voor de uitwerking om BINNEN SPORTEN zo veilig en verantwoord mogelijk te maken, is dit protocol geschreven. Dit branche specifieke protocol baseert zich op de volgende bronnen: - NL ACTIEF BRANCHEORGANISATIE - Tweede Kamerbrieven over de binnensport; - Het Afwegingskader binnensport van 26 mei; - Het algemene Protocol Verantwoord Sporten door NOC*NSF, sportbonden en het Platform Ondernemende Sport (POS).

  Social distancing:  
Het spreiden van de sporters gedurende het gehele bezoek. Het minimaliseren van het contact tussen sporters onderling en tussen trainers of receptiemedewerkers en sporters. We kunnen hierin bij S@S de 1,5 meter regel probleemloos ten uitvoer brengen.
 Uitgangspunten:  Onderstaande uitgangspunten zijn de basis voor social distancing binnen de fitnesscentra:
• Veilige omgeving voor alle medewerkers en sporters
• Het bieden van een gezonde activiteit
• Naleven van de 1,5 meter maatregel
• Geen rechtstreeks fysiek contact tussen sporters en medewerkers

  Aanvullende (hygiëne)maatregelen & Ventilatie:
Bij S@S zal het ventilatiesysteem hoog staan en laten we het systeem (nadat de klanten weg zijn) nog even op een lager niveau draaien, zetten wij deuren en ramen (waar mogelijk) open en maken wij gebruik van de goedgekeurde airco's met schone filters bij extreme warmte!
Vooraf doen wij een ONLINE Triage of gezondheidscheck, wanneer u reserveert voor uw komst! (zie voor uitleg onze website: www.sporten-at-sems.nl bij leden inlog)
De gezondheidscheck/triage houdt in dat (voor het aangaan van de reservering en) voorafgaand aan het sporten goed moet worden vastgesteld of de sporter gezond is, geen enkel begin van klachten heeft die passen bij COVID-19 of deel uitmaakt van een lopend contactonderzoek. Ook geldt dat niemand binnen het gezin/de thuissituatie koorts en/of benauwdheidsklachten heeft. Ditzelfde geldt ook voor de medewerkers voor aanvang van het werk. Sporter en personeel dragen hierin een grote eigen verantwoordelijkheid voor de gezondheid van hun medesporters en collega’s!
 
 BEPERKTE OPENING: 
Deze fase van beperkte opening is voor de buitensportactiviteiten gestart vanaf 11 mei en start voor de activiteiten binnen vanaf 1 juli.
De voorwaarden in fase van beperkte opening zijn:
Uitgangspunt 1a: beheersen stroom van de sporters op weg naar, in en uit de fitnesscentra.
Fitnesscentra zorgen ervoor dat klanten de benodigde 1,5 meter ruimte kunnen houden, ook buiten het centrum, bij parkeren auto of fiets (Laatste geniet de voorkeur! En houdt u dus t.a.t. aan de 1.5 meter afstand) Binnen bij S@S zijn stickers en markeringen aangegeven.

Uitgangspunt 1b: veiligheid en hygiëne in de fitnesscentra.
1. Sanitaire voorzieningen als DOUCHES zijn nà de zomer zeer waarschijnlijk weer toegankelijk (vermoedelijk per 1 oktober) dus vooralsnog GESLOTEN. Thuis dus douchen svp en graag binnen-sportschoenen mee en verwisselen binnen onze club, alsmede meebrengen eigen handdoek/bidon.
Ons TOILET is wél al toegankelijk per 1 juli, en wordt meerdere malen per dag gereinigd.
2. De fitnesscentra dienen desinfecterende gel te plaatsen of de klant de mogelijkheid te bieden om de handen te wassen. Gelieve hier dan ook gebruik van te maken voor ieders hygiëne.
3. Het centrum is verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van desinfecterende producten per apparaat; de sporter reinigt/desinfecteert de materialen en apparatuur waarvan hij gebruik maakt.
4. Volg de aanwijzingen zoals vermeld op de posters binnen S@S op en van ons personeel.
5. Sporters nemen alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

Uitgangspunt 2: wijze van trainen in het fitnesscentrum (Fitnesszaal en Groepszaal)
1. Er kan 1 persoon trainen op 1 cardioapparaat (dus maximaal 6 tegelijk in Cardio-deel) en ook bij krachtapparaten (Fitness) dient de afstand van 1,5 meter ten opzichte van een andere sporter en/of instructeur/medewerker geborgd te zijn!
2. Groepstrainingen vinden alleen plaats in een groepsgrootte die past binnen de geldende afspraken van 1,5 meter en geen lichamelijk contact. Aan de hand van markering/vakken op de vloer wordt visueel duidelijk aangegeven waar 1 persoon mag trainen om de onderlinge afstand van 1,5 meter te borgen. Ons reserveer systeem geeft exact aan hoeveel plaats er op desbetreffende les nog is. Ook hier mag de airco aan (echter niet op zwenken, maar rechtuit!) en géén ventilatoren. Bij voorkeur ramen en deuren open ter ventilatie.

Uitgangspunt 3: wijze van trainen in de openbare ruimte (buiten)
De activiteiten buiten kunnen bestaan uit groeps trainingen of personal training met inachtneming van de afstand van 1,5 meter tussen sporters onderling en tussen sporters en instructeur.

 

Deze richtlijnen hanteren wij tot nader orde van het kabinet / tot opening op ‘normale wijze’

# Deelname is op eigen verantwoordelijkheid/risico en altijd na kennisneming van onze HUISREGELS en ALGEMENE VOORWAARDEN.


Algemene Voorwaarden >>>
 

ONZE OPENINGSTIJDEN (vanaf 01.09):

maandag t/m vrijdag 08:15 - 12:30 en van 15:30 - 21:30u.
zaterdag 09:00 - 14:00 uur
zondag (alleen van okt. t/m mrt.) 09:00 - 14:00 uur
 

Let op: Gedurende de COVID-lockdown (tot nader orde, doch ten minste tot 30/03/2021) zijn wij GESLOTEN!


CONTACT:

S @ S (Sporten @ Sem's)

Dorpsstraat 128 (achter het Dorpshuis)

1749 AJ  Warmenhuizen

Tel: 0226 - 395391
bij geen gehoor: 06-42882802

E: allsemsworld@gmail.com

 

Ben JIJ ook zo in je sas bij S@S ?!!

 

Sem's World Sportreizen

Tel: 06-42 882 802 (Sabine)
FB: Sem's World Sportreizen
Gratis offertes Groeps-Sportreizen!

 

   © 2016 Copyright Sem's World.  Created By Sem's World.  S@S is onderdeel van handelsnaam Sem's World, KvKnr: 37157383 (KVK Alkmaar) IBAN NL08 RABO 0154366293

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now