LESINHOUD GROEPSLESSEN

SPINNING / CYCLE
Deze workout wordt op een spinbike uitgevoerd, waarbij men zelf de weerstand bepaalt. Je fietst op een vaststaande spinbike met een vliegwiel aan de voorkant en een weerstand-knop.
Zittend, staand, joggend, klimmend en met pull-backs fiets je, onder leiding van een gediplomeerd en professionele instructeur, door verschillende stijlen van muziek naar een topconditie toe. Het verschil tussen Cycle en Spinning is minimaal, slechts de lesvorm en instructeur. We gooien er immers ons eigen 'sausje' over. Kom het beleven bij Marcha (spinning op zaterdag), Sabine (Cycle op maa/woe/don/vrij/zon) en Nicolette (Cycle op dinsdagavond + inval). 

(MEDISCHE) BODY TRAINING
Deze volledige Body Training is een medisch fitnessprogramma, gegeven door onze inhouse Fysiotherapeut Carla Betzoldt, met houdingsoefeningen op muziek in groepsverband. De positieve effecten van deze medische training zijn voorkoming en genezing van RSI-klachten, voorkoming en genezing van lage rug- en nekklachten, houding verbetering en verbetering lenigheid, ontstressen en verhoging van de belastbaarheid.

 

BoksFit
De naam BoksFit is afgeleid van onze XtremeFit les (op maandagavond) en is met boksen (en kicks) gecombineerd. De Boksoefeningen zorgen voor flexibiliteit, motoriek en kracht in de armen en spieropbouw, terwijl het  Xtreme gedeelte voor wat meer pit en snelheid zorgt, dus hoog in cardio (hartslag) en dus goed voor de conditie.  
Plezier mag uiteraard ook niet ontbreken in deze les! BoksFit is een pittige interval-training waarbij snelheid, flexibiliteit, power en boksing allemaal aan bod komen. Het is dus een typische workout waar je zowel aan je uithoudingsvermogen werkt als aan spieropbouw. 

TBW (Total Body Workout/Circuit)
Een TotalBody groepsles is bij ons òf een circuit-training met diverse hulpmiddelen, òf een aerobics workout met diverse elementen, wekelijks anders.
Bij het Circuit werk je van 'station' naar 'station' (uiteraard met een uitgebreide uitleg en begeleiding van onze instructeur) en maak je een circuit-fitness rondje waarbij het gehele lichaam en dus alle spiergroepen aan bod komen. Dit betreft niet de fitness op onze apparaten in de fitnessruimte, maar een groepsles op muziek in de groepslessenzaal. Beide TB's zijn geschikt voor iedereen met ieder niveau en uithoudingsvermogen.

PILATES
Een Body-Mind les voor het hele lichaam met als nadruk een correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse. Tijdens de training gebruik je de buik, onderrug en bilspieren als krachtcentrum (het powerhouse).

30minCORE
Les van 30 minuten (ipv 55/60) puur gericht op onze buikspieren. We gebruiken wisselend materialen hierbij, maar altijd met het doel alle buikspieren (gehele 'core', ook rug) sterker en stabieler te maken. Geschikt voor iedereen en goed te combineren met onze overige groepslessen of Cardio/Fitness in de andere ruimte.


PowerPump
Wil je niet (altijd) met gewichten trainen in onze fitness, maar wel aan je gehele figuur, werken, dan is de groepsles Pump wellicht iets voor jou. Geschikt voor iedereen, geoefend of niet. BodyPump is een fitness-workout waarbij met behulp van een stang (barbell) en gewichten, alle spiergroepen aangepakt worden. Door het gewicht op de stang naar eigen behoefte aan te passen, kun je op je eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt op motiverende muziek met relatief weinig gewicht, wat zeker effectief werkt en je steeds krachtiger maakt.

 

Dance-In-Shape
Lekker swingen op muziek! Deze Dance-Workout met oefeningen om in Shape te blijven is voor iedereen, jong, ouder, man of vrouw, zolang je maar van muziek houdt! Voornamelijk lekker veel Latijnse muziekinvloeden, maar ook Top 40 en Dance Music. Uiteraard naar wens weer aangevuld met oefeningen al dan niet met attributen in onze groepslessenzaal.

YOGA
Vorm: Hatha Yoga, met de moderne methode om door middel van oefeningen, lenigheid stimulance en ademhalingstechnieken tot een ontspanning en/of meditatieve rust te komen.
Zeer geschikt voor een ieder die 'druk is' of al wat ouder is en waarbij de lenigheid misschien wat te wensen over laat tegenwoordig.


BalanceFIT 

Een totalbody les voor jong en oud, met de nadruk op balans, spieronderhoud en lenigheid (minder op conditie). Geschikt voor ouder & kind, oma & kleinkind of individueel.
Lekker samen sporten!
Nieuwe les (vanaf sept. 2020 op maandagmiddag en ook vanaf okt. op de zondagochtend op ons rooster); bij 4 deelnemers gaat de les door. Get-In-Balance!


XtremeFIT 
In deze power workout hebben we ons laten inspireren door meerdere populaire trainingen zoals HIIT, GladiatorWorkout, CrossFit en Insanity. Je snapt het al, hierbij gaan we tot het uiterste, tot je niet meer kunt, maar daarna denkt .... "Yes I did it"
Een groepsles in de groepslessenzaal (en bij mooi weer buiten als een BOOTCAMP) met behulp van materialen en gewichten aangepast aan ieders niveau.  


Kom je snel eens een les meedoen? Onze proeflessen zijn altijd GRATIS!
(vraag een proefles aan op onze contactpagina!)

Tot gauw!
Sportieve groetjes, jouw S@S Team

ONZE OPENINGSTIJDEN (vanaf 01.09):

maandag t/m vrijdag 08:15 - 12:30 en van 15:30 - 21:30u.
zaterdag 09:00 - 14:00 uur
zondag (alleen van okt. t/m mrt.) 09:00 - 14:00 uur
 

Let op: Gedurende de COVID-lockdown (tot nader orde, doch ten minste tot 30/03/2021) zijn wij GESLOTEN!


CONTACT:

S @ S (Sporten @ Sem's)

Dorpsstraat 128 (achter het Dorpshuis)

1749 AJ  Warmenhuizen

Tel: 0226 - 395391
bij geen gehoor: 06-42882802

E: allsemsworld@gmail.com

 

Ben JIJ ook zo in je sas bij S@S ?!!

 

Sem's World Sportreizen

Tel: 06-42 882 802 (Sabine)
FB: Sem's World Sportreizen
Gratis offertes Groeps-Sportreizen!

 

   © 2016 Copyright Sem's World.  Created By Sem's World.  S@S is onderdeel van handelsnaam Sem's World, KvKnr: 37157383 (KVK Alkmaar) IBAN NL08 RABO 0154366293

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now