ONZE CLUB                    

                                                                    Onze OPENINGSTIJDEN vind je onderaan iedere pagina!    

Welkom bij onze CLUB!

Hoe ontstond S@S?
S@S
staat voor Sporten-at-Sem's en is onderdeel van Sem's World.
Sem's World was al sinds 2009 het bedrijf van mij, Sabine (van Eikenhorst - Mans, wat afgekort de naam SEM geeft) en heeft een sport-tak en een reizen-tak. Op 01/09/2016 kon ik deze twee 'passies' samenvoegen, want ik nam de sportclub op de Dorpsstraat in Warmenhuizen (achter het Dorpshuis) over en integreerde mijn reisbureau daarin. Op 1 januari 2018 nam ik het besluit dat ik een keuze moest maken om toch alle ballen 100% hoog te kunnen blijven houden, en zo staakte ik per 01/02/2018 mijn reisbureau taken. WEL blijf ik SPORTREIZEN organiseren!
In mei 2018 was onze eerste Sem's World YOGA-reis Algarve een feit en bleek een zeer succesvol concept. Er staan voor 2019 meer van dit soort sportreizen op de planning, zoals een Sem's World Mountainbike-Challenge-Reis, een vernieuwde Yoga-Meditatie reis, een combinatiereis van Yoga & Biken èn een Golfreis. Wil je hier meer over weten, aan deelnemen of een nieuwe SPORTREIS-opdracht bij me neerleggen, neem dan contact met me op.
LIKEN op Facebook kan ook > Sem's World Sportreizen.
Uiteraard ga ik er ook van uit dat je veel sportplezier zal beleven in onze sportclub S@S! LIKE ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes en eventuele adhoc wijzigingen! > SaS: Sporten-at-Sem's.

Sportieve & Reislustige Groetjes, Sabine (Sem)

 

 

 

 

 

 

 
Met sportclub S@S willen wij met het gehele team jou graag goed en persoonlijk begeleiden jouw ultieme sportdoel te bereiken. Of dit nou om gewichtsverlies gaat, krachttraining, spieropbouw, ontspanning zoals in onze Yoga en Pilates lessen of gewoon om het plezier in het sporten,
voor al jouw doelen kun je hier terecht.  Bij ons is daarnaast sfeer en huiselijkheid belangrijk, respect voor elkaar en elkaars doelen en hebben wij natuurlijk als hoofdtaak: onze kwaliteit in de groepslessen en fitness met jou delen. 
Professionele en gediplomeerde instructeurs staan voor je klaar, maken samen met jou passende fitness-schema's en helpen je doelen te bereiken en te verzetten.  Onze in-house Fysiotherapeute (Carla Betzoldt)  helpt je bij blessures en klachten en de HealthCoaches helpen je met gewicht regulatie (afvallen, aankomen, of mooi stabiel blijven) en bij chronische klachten vermindering en/of preventief werken aan een gezonde/healthy leefstijl! Vraag hiervoor een intake gesprek aan bij Sem of Mil (sportinstructeurs) .
Naast fitness kun je ook flink zweten en calorieën verbranden op onze cardio apparaten of doe mee in één van de gezellige, maar o zo effectieve groepslessen. We hebben Spinning (Cycle), TotalBody, Body(Power)Pump, Rug-FIT, Yoga en Pilates, XtremeFit, CORE, Piloxing, High-Low Workouts en nog veel meer. Check ons lesrooster! Ook op Instagram kun je ons niet missen: sporten.at.sems.........See Ya!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze USP's zijn:
* Onze grote diversiteit aan groepslessen en fitness! (voor iedere doelgroep, van iedere leeftijd en sportniveau)
* Persoonlijke sfeer en begeleiding! (je bent bij onze intieme club geen nummer)
* Goede prijs- / kwaliteitverhouding! (transparante tarieven en voorwaarden, geen verborgen kosten of wurgcontracten)

* Vele extra's / in-house faciliteiten! (fysiotherapie, masseurs, sportreisbureau, winkelierskortingen, voedingsadviezen en HealthCoaching!)

* Professioneel instructeurs team!

 

Ken je het S@S-team al? Allen gediplomeerde of gecertificeerde sportinstructeurs! Uiteraard 'live' te vinden in onze club; schiet ze aan bij vragen die je hebt!


Iedereen is van harte welkom om gratis onze proef 10-daagse te komen uitproberen. Meer informatie ontvang je via e-mail na vrijblijvende aanmelding
(hier op de site op o.a. de homepage aan te vragen) en natuurlijk bij de balie van onze SportClub.

Wij wensen iedereen veel sportplezier bij S@S!  Dorpsstraat 128 - Warmenhuizen.                                                                       

Sportieve groetjes het S@S Team

ONZE REGULIERE OPENINGSTIJDEN:

Maa+ Din+ Donderdag 08:30 - 12:00 + 13:30 - 22:00 
Woe+ Vrijdag 08:30 - 12:30 + 16:00 - 22:00

Zaterdag 09:00 - 13:00 
Zondag (alleen van okt. t/m mrt.) 09:30 - 12:30
 

Let op: Gedurende COVID-19 periode zijn wij GESLOTEN
tot zeker 7 april 2020!!


CONTACT:

S @ S (Sporten @ Sem's)

Dorpsstraat 128 (achter het Dorpshuis)

1749 AJ  Warmenhuizen

Tel: 0226 - 395391
bij geen gehoor: 06-42882802

E: sports@semsworld.nl

 

Ben JIJ ook zo in je sas bij S@S ?!!

 

Sem's World Sportreizen

travel@semsworld.nl
Tel: 06-42 882 802
I: www.semsworld.nl
Gratis offertes Groeps-Sportreizen!

 

   © 2016 Copyright Sem's World.  Created By Sem's World.  S@S is onderdeel van handelsnaam Sem's World, KvKnr: 37157383 (KVK Alkmaar) IBAN NL08 RABO 0154366293

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now